خانه ی ریاضی مرودشت

دانشجوی ریاضی محض دانشگاه شاهد تهران

خانه ی ریاضی مرودشت

دانشجوی ریاضی محض دانشگاه شاهد تهران

مختصری بر سه دوره کارشناسی-کارشناسی ارشد و دکتری ریاضی

۱-کارشناسی

۲-کارشناسی اشد

۳-دکتری

توضیح در ادامه مطلب

مقطع کارشناسی((B .A ریاضی کاربردی:

 دوره کارشناسی ریاضی  از دو شاخه ریاضی محض و ریاضی کاربردی تشکیل شده است. طول متوسط دوره کارشناسی چهار سال بوده و برنامه درسی آن در 8 ترم برنامه ریزی شده است.
اهداف شاخه دوره کارشناسی ریاضی کاربردی :

 ریاضی کاربردی: هدف این گرایش تربیت کارشناسان چند جانبی دارای اندوخته کافی از دانش ریاضی که توانایی تحلیل کمی از مسایل اقتصادی و برنامه‌ریزی را کسب نموده و نیز توانایی ادامه تحصیل در سطوح بالاتر و انتقال علم ریاضی کاربردی در کلیه سطوح دانشگاهی را داشته باشند

 بر اساس مصوبات شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری 136 واحد درسی برای شاخه ریاضی کاربردی تعیین شده است. طول متوسط دوره کارشناسی 4 سال بوده و برنامه‌ریزی درسی آن طی 8 ترم به شرح ذیل ارائه می‌شود.
دروس عمومی21 واحد
دروس پایه، 57واحد
دروس تخصصی 43واحد
دروس اختیاری برای هر دو گرایش 15 واحد است که دانشجویان رشته ریاضی کاربردی و محض می توانند از گرایشهای یکدیگر یا دروس اصلی دانشکده صنایع و یا دانشکده کامپیوتر انتخاب نمایند

مقطع کارشناسی ارشد(M.A)ریاضی کاربردی

دوره کارشناسی ارشد رشته ریاضیات با دو گرایش محض و کاربردی جهت تربیت متخصصانی است که بتوانند برمبانی علوم ریاضی و فنون مدون در این رشته احاطه یافته، با کسب مهارتهای علمی و عملی لازم به تعلیم دراین رشته بپردازند. حداکثر طول مجاز تحصیلات این دوره 2 سال است که این مدت شامل وقت لازم جهت اتمام پایان‌نامه نیز می‌باشد. تعداد کل واحدهای تخصصی جهت فراغت از تحصیل 32 واحد درسی است که در هر یک از دو گرایش محض و کاربردی ارائه می‌شود.
تعداد واحدهای الزامی 12 واحد، تعداد واحدهای اختیاری 12 واحد، گذراندن 2 واحد سمینار و گذراندن 6 واحد پایان‌نامه الزامی است.

مقطع دکتری(P.H.D)ریاضی کاربردی

هدف از تربیت دانشجویان دکترای ریاضی تربیت اعضای هیأت علمی برای دانشگاهها است که به روشهای پیشرفته پژوهش احاطه کامل یافته، با تسلطی که بر یک یا چند موضوع ریاضی پیدا می‌کنند قادر به درک مشکلات علمی جامعه باشند و با تهیه مدلهای ریاضی مناسب به حل آنها بپردازند. نوآوری و گسترش مرزهای دانش ریاضی در این دوره از اهمیت خاصی برخوردار است.

   دوره دکترای ریاضی به دو مرحله آموزشی و پژوهشی تقسیم می‌گردد. هدف از مرحله آموزشی برطرف ساختن کاستیهای اطلاعاتی علمی دانشجویان می‌باشد که با گذراندن برخی از دروس پیشرفته ریاضی صورت می‌گیرد.
   در مرحله پژوهشی که پس از اتمام مرحله آموزشی و قبولی دانشجو در امتحانات جامع شروع می‌‌شود، هدف آشنا نمودن دانشجو با شیوه‌های پژوهشی و کسب تواناییهای لازم جهت انجام آن در یک یا چند زمینه خاص ریاضی است که به کشف و نوآوریهایی در ریاضیات منتهی می‌شود. نتیجه این دوره با تدوین و تألیف رساله همراه است که با دفاع از آن دوره نیز به پایان می‌رسد. حداکثر مدت تحصیل در دوره دکترای ریاضی 5/4 سال است.

موضوعات دوره دکترای ریاضی به 3 دسته جبر، هندسه و ریاضیات کاربردی تقسیم شده است که در هر یک از این موضوعات یک یا چند درس قابل ارائه است.
کلیه دروس دوره دکترا 4 واحدی است و برای هر واحد درسی در دوره دکترای ریاضی در هر نیمسال تحصیلی 16 هفته آموزشی کلاسیک در نظر گرفته شده است که دانشجو موظف است به ازای هر ساعت درس حداقل 4 ساعت وقت صرف مطالعه، بحث و تجزیه و تحلیل آن درس بنماید. مجموع تعداد واحدهای درسی و رساله در تمام دوره‌های دکترا داخل حداقل 42 واحد و تعداد 20 تا 24 واحد درسی رساله در دوره دکترا است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد